Conditioner Joico HydraSplash Hydrating 250ml

100,00 lei TVA Inclus 19%

Stoc epuizat

SKU: JO2561385 Categorie:

Descriere

Conditioner Joico HydraSplash Hydrating pentru parul fin/mediu, uscat

Cand parul fin pana la mediu este deshidratat, controleaza parul delicat cu HydraSplash – noua colectie de ingrijire a parului de la Joico, conceputa pentru a asigurara hidratare timp de 24 de ore, pentru a reface complet nivelul optim de hidratare, pentru a redobandi stralucirea si catifelarea, fara a ingreuna parul. Parul fin, uscat si fragil este revitalizat si transformat cu o senzatie de par usor.

Uitati de acele formule hidratante dense, excesiv de cremoase, ce duc ca parul sa devina  lipsit de volum. Hydrasplash Hydrating Conditioner descurca si reface elasticitatea naturala a parului cu o formula usoara care nu va ingreuna parul. Un conditioner unic, usor, care ofera exact cantitatea potrivita de hidratare parului uscat, fin-mediu…

Rezultate:
Descurca chiar si parul super-fine, parul devine moale si hidratat
Fara a ingreuna parul fin

Ingrediente:
Nectar de Cocos– hidratant natural bogat in vitaminele A, C si E, plus o sursa excelenta de electroliti – ajuta la reducerea deschidratarii parului, lasandu-l usor, elastic si sanatos.
Alge de mare– plin de vitamine si minerale – asigura hidratare tintita si nutrienti vitali pentru un par mai sanatos.
Tehnologia Smartrelease- sistem unic de eliberare a lipozomilor, ofera impuls – eliberand continuu ulei de maces, arginine si keratina pentru a ajuta la repararea, fortifierea si protejarea parului de efectele cumulate coafarii zilnice.

Mod de utilizare:

Obtineti stralucire, hidratare si putere de deschurcare instantanee.

Aplicati o cantitate de Hydrasplash Hydrating Conditioner pe parul proaspat spalat si uscat din prosop. Lasati sa actioneze 1- 2 minute. Clatiti complet.

Informații suplimentare

Brand

JOICO