Reduceri!

Lotiune par Kevin Murphy Un.Tangled Leave-In Conditioner pentru descurcare si protectie termica 40 ml

Prețul inițial a fost: 43,00 lei.Prețul curent este: 31,00 lei. TVA Inclus 19%

Stoc epuizat

SKU: KMU17648 Categorie:

Descriere

Lotiune pentru descurcat  Kevin Murphy Un.Tangled Leave-In Conditioner Spray pentru descurcare si protectie termica

Nu este nevoie sa rupeti parul incurcatat in timp ce incercati sa il descurcati! Balsamul leave-in pentru par fara clatire, descurca fara indoiala, fortifica si restabileste conditia perfecta a parului.
Folosind un amestec de extracte de fructe australiene foarte rezistente si extract de bambus, ingrediente pline de antioxidanti si vitamine ajuta acum. Te poti pieptana relaxata; descurcare miraculoasa ce ofera un bonus suplimentar de protectie termica.

Beneficii:
Infuzat cu amestec unic de extracte de fructe australiene
Descurca usor parul
Ajuta la refacerea, fortifierea parului si retine hidratarea in par
Ofera protectie impotriva surselor de caldura, previne deteriorarea parului
Potrivit pentru toate tipurile de par in special este tratamentul perfect fara indoiala pentru parul cret, ondulat sau cret
Fara sulfati, parabeni, nu este testat pe animale.

Ingrediente:
Un amestec atent selectat de 6 extracte de fructe australiene extrem de benefice (tei de desert, tei rotund australian, prune Illawara, tei australian, prune Burdekin si prune Kakadu) au fost alese pentru rezistenta lor la conditiile climatice dure si proprietatile lor hidrofile.
Ambalat cu o abundenta de antioxidanti si vitamine, extractul de bambus este, de asemenea, o sursa bogata de hrana minerala si un ingredient cheie pentru a ajuta la protejarea integritatii sanatatii parului.
Originar din Australia, ardeiul tasmanian (extract de frunze de lancelot tasmanian) ajuta la furnizarea de proprietati calmante si protectoare scalpului.
Aniseed Myrtle, anason din Australia, ajuta la sporirea stralucirii, a rezistentei si, de asemenea, la cresterea senzatiei de elasticitate a parului.
Plina de vitamine antioxidante A, C si E si cunoscuta pentru beneficiile sale anti-imbatranire, Floarea de Rosella salbatica din Australia ajuta la combaterea oxidarii si ajuta la repararea parului – atat in interior, cat si in exterior.
Acidul lactic ajuta la relaxarea si netezirea parului.

Sfat:
Inspirat de clima aspra din Australia si pentru a ajuta la crearea UN.TANGLED s-au selectat o serie de ingrediente australiene native care s-au dovedit ca infloresc in conditii dure. UN.TANGLED face parte din regimul HYDRATE si este tratamentul perfect fara indoiala pentru parul cret, ondulat sau cret, care ofera o hidratare intensa si par matasos, cu beneficiul suplimentar de protectie termica.

Mod de utilizare:

Agitati produsul inainte de folosire.
Pulverizati lotiunea par Kevin Murphy Un.Tangled Leave-In Conditioner pe parul ud, lasati sa actioneze 1-2 minute. Pieptanati delicat pentru distribuirea produsului si descurcarea parului. Nu clatiti.
Coafati dupa dorinta.

Informații suplimentare

Brand

Kevin Murphy